Granville Park, Blackheath

E2’s Granville Park project completed on site in time for our clients to enjoy Christmas in their newly refurbished heritage building. The project was a resounding success, despite presenting particular challenges. The property underwent a complete refurbishment and conversion from 3 apartments to a single house over an annex flat. The project included the successful planning application for a new external staircase from the main house at upper ground floor level to the rear garden, achieved in spite of objections from the local conservation officer and planning department.

Granville Park Blackheath architecture open plan kitchen dining living light feature colour Granville Park Blackheath architecture open plan kitchen dining living light feature colour Granville Park Blackheath architectuer open plan kitchen dining light feature colour bar stools Granville Park Blackheath architecture open plan kitchen dining light feature colour Granville Park Blackheath architecture open plan living light feature colour wood burning stove Granville Park Blackheath architecture light feature colour mirror Granville Park Blackheath compression tunnel architecture light feature colour archers window Granville Park Blackheath compression tunnel architecture light feature colour archers window mirror wc sink Granville Park Blackheath compression tunnel architecture light feature colour newel post stair Granville Park Blackheath architecture light feature colour newel post stair wall art paint Granville Park Blackheath architecture light feature colour newel post stair wall art paint Granville Park Blackheath architecture light feature colour master bedroom bed pendants  Granville Park Blackheath architecture light feature colour master bedroom chair chaisse wall art Granville Park Blackheath architecture light feature colour master bedroom en suite his and hers sink mirror cabinet tiles tiling bathroom pocket door Granville Park Blackheath architecture light feature colour stairs wall art mural pendant  Granville Park Blackheath architecture light feature colour children bedroom wall art mural Granville Park Blackheath architecture light feature colour children bedroom wall art mural pendant  Granville Park Blackheath architecture light feature colour children bedroom wall art mural pendant Granville Park Blackheath architecture light feature colour children bathroom bath double sink yellow tap tiling mirror cabinet Granville Park Blackheath architecture light feature colour children bathroom bath double sink yellow tap tiling mirror cabinet

Interior Design by 2 Lovely Gays, all photography above by Megan Taylor

Granville Park Blackheath architecture victorian villa brick blue door heritage

The following construction site photos reveal the extent to which the house was gutted during its transformation.

Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction staircase studs light  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction staircase studs light floor joists brick steel structure   Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction staircase studs light concrete lintel  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction staircase studs light floor joists brick steel structure  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction staircase studs light floor joists brick steel structure  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction staircase studs light floor joists brick steel structure  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction copper pipework heating water studs light floor joists brick steel structure  Granville Park Blackheath architecture victorian villa constructionr studs light floor joists brick steel structure  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction new staircase lath and plaster  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction copper fire lining studs light floor joists brick steel structure open plan  Granville Park Blackheath architecture victorian villa construction copper fire lining studs light floor joists brick steel structure open plan